Ser fram til å møte gamle lagkamerater -men poengene blir igjen på Dolmøya

Lokaloppgjør Dolmøy-Frøya 23. oktober kl 14.00 på Dolmøy stadion

Seniorlaget på Dolmøya har vist en fin formkurve de siste kampene, mens Frøya FK står med bare 2 seire i hele sesongen. Førstkommende lørdag kl 14.00 er det duket for lokaloppgjør mellom Dolmøy IL og Frøya FK på Dolmøy stadion.

Forrige oppgjør mellom Dolmøy og Frøya endte 3-3 med scoringer av Kristoffer Gaasø, Sander Stadsvik og Erlend Vitsø. Dette var en treningskamp 26. juni 2021, den første seniorkampen med Dolmøy IL siden tidlig 90-tall.

Vi har tatt en prat med noen av gutta før helgas kamp for å lodde stemninga fram mot det spennende lokaloppgjøret:

 

Kristoffer Gaasø

Kristoffer Gaasø, hva tror du om Frøyakampen? hvordan blir det å møte gamle lagkamerater igjen?

- Jeg ser fram til å møte gamle lagkamerater. Artig å stå på motsatt side av de jeg har spilt med i flore år - i en kamp om 3 poeng. Sist vi møtte Frøya (3-3) så var det treningskamp og vi hadde ikke noe kamptrening. Vi har tatt tatt et par steg siden den kampen, og stiller en del sterkere til helga. Jeg elsker jo å score mål, så skal ikke se bort i fra at det blir flere scoringer signert 7 Gaasø mot Frøya, sier Kristoffer til dolmoyil.no.

 

Runar Olsen

Runar Olsen – lagkaptein, laget har vist god framgang og sterke resultater de siste kampene. Er vi klare til 90 tøffe minutter mot Frøya?

Vi legger ikke så mye i denne kampen, da Frøya ligger såpass langt ned på tabellen. Vi har hørt at det eneste de bryr seg om denne sesongen er å slå oss, og det tar vi som et kompliment. Jeg har flere gode kompiser på Frøya, men under disse 90 minuttene er det glemt. Vi ønsker Frøya velkommen til match på Dolmøy stadion!

 

Daniel Øyen

Daniel Øyen - Sist ble det 3-3, er det på tide å ta 3 poeng fra Frøya?

-Jeg synes samspillet har blitt mye bedre de siste kampene, og det er vel ingen tvil om at alle 3 poengene blir igjen på Dolmøya, avslutter Daniel - som oppfordrer alle til å komme å heie fram Dolmøy-gutta til seier mot Frøya på lørdag!




Relatert innhold

 

Velkommen til årets siste hjemmekamp og lokaloppgjør mellom Dolmøy IL og Frøya FK på Dolmøy stadion lørdag 23. oktober kl 14!


Bilder fra 3-3-kampen mot Frøya sommeren 2021

Forrige
Forrige

-Et fyrverkeri av et lokaloppgjør

Neste
Neste

Fin borteseier mot Lensvik