Målfest på Dolmøy stadion

Dolmøy IL - Svorkmo NOI 2 6-1

6. div - Dolmøy stadion - Søndag 11. september kl 14.00

Vi tok søndag ettermiddag i mot Svorkmo NOI 2 hjemme på Dolmøy stadion, i flott høstvær. Med rundt 100 tilskuere til stede var det duket for seniorkamp på hjemmebane, etter at Rindal meldte avbud til forrige helg.

Gutta stoppet ikke før det sto 6-1 på tavla - etter bl.a. hattrick av Adrian Ranheim!

Se mange bilder nederst i saken!

Adrian med hattrick

Adrian Ranheim signerte seg for 3 scoringer i dag og står med like mange, 8, som Kris Gaasø hittil i år.
-Bra innsats fra gutta, vi gjør en meget god kamp spillermessig, utenom de siste 10-15 i begge omganger. Happy med 3 scoringer, men i dag burde jeg ha satt minst 5 scoringer - når man får sjanser servert med millimeterpresisjon som i dag.

Trener for seniorlaget, Halvar Stadsvik, sier til Dolmøy IL etter kampen at til tross for en litt tynn tropp fungerte det meste greit. Vi åpner veldig sterkt, med 3-0 bare etter 20 minutter. Etter det sliter vi litt med å holde roen og ballen i laget i perioder. Vi har fortsatt å jobbe med framover!
Veldig gledelig at Sindre er tilbake, samt veldig morsomt for laget og gutta å se mye folk på stadion i dag, avslutter Halvar.

Casper med fra start og satte

-Vi spilte bra fotball og det ble mange mål! Hadde mange sjangser vi kanskje kunne ha satt men fortsatt kjempefornøyd med 6-1 som sluttresultat 😄 Synes også det var gøy å få prøvd meg som ving i de siste minuttene, sier Casper Sandø som i dag satte 2 mål!

God stemning og mye folk på stadion

Casper trekker også fram folkelivet rundt kampen: Stemningen på stadion var bra, gøy å se at det er så mange som orker å ta turen å heie oss fram til seier, det hjelper også mye på viljen og innsatsen ute på matta! Tusen takk til alle som kommer å ser på oss, avslutter Casper.

Sindre tilbake fra langt skadeopphold

Sindre K Jamøy var i dag tilbake i start 11’eren, for første gang siden i fjor høst. Vi spurte Sindre om hvordan det er å være tilbake i spillertrøya etter et langt skadeopphold.

-Det føles bra å endelig på få seg Dolmøydrakta igjen etter så lang tid. Litt tungt men veldig artig! Morsomt å være tilbake!

I dag viser vi veldig bra laginnsats, men vi har noen små perioder med litt svakere fotball, vi virker litt stresset i enkelte perioder - men alt i alt en veldig bra kamp av guttan i dag!

Neste hjemmekamp er allerede førstkommende søndag 18. september kl 14.00 - da er det Lensvik som gjester Dolmøy stadion.

1-0 Adrian Pedersen Ranheim (5)
2-0 Markus Stadsvik (14)
3-0 Adrian Pedersen Ranheim (19)
4-1 Adrian Pedersen Ranheim (60)
5-1 Casper Sandø (60)
6-1 Casper Sandø (65)

Alle foto: Rokas Dragunas