Første treningskamp i 2022

Dolmøy IL - Gimse IL 1-4

Treningskamp - Frøya storhall - 19. februar 2022

⚽ Endre Antonsen

Takk for Gimse og publikum for oppmøte, Terese i storhallen og til dommertrioen Erik Knutshaug, Rokas Dragunas og Eirik Jørgensen for fin dømming.


Forholdene lå fint til rette for en fin treningskamp mot Gimse ILs A-lag som tok turen til Frøya lørdag ettermiddag. Godt oppmøte også på tribunen. DIL-gutta var tente både på kamp og til spillermiddag etter kampen. Vi startet skarpt og med mye godt spill, men kampen tok en dramatisk vending etter bare 5 minutter.

Olsen ut med skade etter 5 minutter

- Jeg tok ballen fra motstanderen, men han hektet i foten min sånn at jeg falt. Han falt oppå meg, og jeg hørte det knakk bak i skuldra, og ble liggende på matta. Det endte med ambulanse til Orkanger med påvist brudd. Runar blir nok ute med skade noen uker, men er nok klar for action igjen snart!

Mye bra å ta med seg tap til tross

Resultatet “lyver” noe da kampen i det store og hele var jevnspilt. Både midtbanespillere og spisser brente flere 100%-sjanser. Treningskamper pre-season er nyttig for å se hvor vi står og hva vi skal jobbe med videre.

-Vi har jobbet mye med angrepsfotball på treningene, men ser også at vi må legge inn litt skuddtrening, sier Halvar med glimt i øyet lørdag kveld.

God start og mange gode målsjanser, men slipper oss bakpå

-Guttan starta godt, med mange gode målsjanser. Men vi slipper oss litt bakpå etter hvert og blir ukonsentrert, da kommerr motstanderlaget innpå oss som fører til baklengs. Vi håper å få på plass resten av spillerne etter hvert. Det er flere punkter vi må jobbe med framover, sier Sverre Kristian litt mer utfyllende.

Nye fjes på seniorlaget

Casper Sandø og Vegard Andersen debuterte lørdag

Vi har styrket laget i 2022 på flere nivå. Både Casper Sandø og Vegard Andersen fikk sin debut i backrekka, og på trenersiden har Sverre Kristian Reksen kommet inn. Vi jobber også med flere signeringer, og bl.a. er Rikard Melhus kommet inn.

God stemning i laget

Laget med spillere, trenere og oppdamer var samlet til middag med påfølgende dans og allsang med i lavvoen på Dolmsundet etter kampen.

Se gjerne urframføringen av “Felicita” i videoen nedenfor:


Fin gjennombruddspasning av Daniel, men det ble bare nesten for DIL mot Gimse.


Olsen blir godt tatt vare på av fra AMK/ambulanse.

Det gikk ikke helt som Runar Olsen hadde planlagt, men lover at han kommer sterkere tilbake så snart som mulig!


Bilder fra oppgjøret

Stor stemning i lavvoen etter kampen

Forrige
Forrige

DIL senior med i Adressacup - første kamp lørdag 12. mars

Neste
Neste

Spillerpresentasjon senior 2022