Gutta tok komfortabelt 3-1 mot rivalene på naboøya

Dolmøy IL - Frøya FK 3-1

6. div - Dolmøy Stadion - 23. oktober 2021

Som lovet på forhånd ble det et spennende lokaloppgjør mellom Dolmøy og Frøya på Dolmøy stadion lørdag 23. oktober. Stor stemning på stadion med godt over 100 tilskuere, påskrudde lag og med litt temperatur mot slutten ble det en spennende og intens forestilling.

Litt nervøs start

Litt nervøst fra starten, men etter en liten halvtime kunne Sander Stadsvik sette inn 1-0. Vi var trygge bakover tross en nykomponert backrekke.

Vi åpnet knallsterkt i andreomgangen, og etter to kjappe scoringer (som lovet!) av Kristoffer Gaasø sto det 3-0 5 minutter ut i andre omgang. Frøya reduserte til 3-1 ved Nathaniel Furberg.

Temperaturen på matta steg i takt med både utdelte kort og tilrop fra tribunen. Totalt 5 gule og 3 røde, alle i andre omgang, sier noe om tenningsnivået. Vår egen Erlend Vitsø fikk den første marsjordren etter en noe opphetet duell med Frøyas Ole Mathisen. Mathisen fikk sitt første gule i samme duell. Etter sitt andre gule noe senere, og dermed rødt, smalt samme Mathisen i dørene på tur inn i garderoben sånn at det hørtes helt oppe ved veien.

Lenge usikkert om Frøya kunne stille lag

Gjestene i blått hadde i dagene før oppsatt kamp jobbet med å få flyttet kampen, men det passet ikke for oss denne gangen. Vi ønsker å takke Frøya for at de likevel fikk mobilisert nok spillere til å stille.

Litt temperatur skal det være, som seg hør og bør i et lokaloppgjør, og kampen ender forjent 3-1 i vår favør.

Neste og siste kamp for i år er bortekamp mot Skaun neste lørdag kl 14.00.