Dolmøy IL senior klar for 5. divisjon i 2023!

Klare for 5. div: Trenerduoen Halvar Stadsvik og Sverre Kristian Reksen blir å se på sidelinja for de gulkledde også i 2023

Etter en knallsterk sesong med hele 14 seire og bare 2 tap er det nå klart at fotballaget Dolmøy IL senior rykker opp en divisjon til sesongen 2023. Opprykk var målsetningen før 2022-sesongen og nå gleder vi oss til å ta i mot nye lag til spennende oppgjør på Dolmøy stadion.

 

DUOEN HALVAR OG SVERRE BLIR MED VIDERE

Trenerduoen Halvar Stadsvik og Sverre Kristian Reksen blir både å se og høres på sidelinja også neste år.

-Det var gutta som ville ha oss med videre. Og når de lover enda større innsats og oppmøte neste år er vel løpet lagt, sier hovedtrener Halvar. Og med Sverre Kristian med i trenerteamet har vi den dynamikken som skal til for å kjøre gode treninger og lede laget i kamper.

-Når gutta er så tente på fotball og ønsker å utvikle seg videre er det morsomt å være med, sier Sverre Kristian. Det er en fin gjeng som trives sammen, og det vises både på og utenfor banen.

 

Små og store Dolmøy IL’ere med på innmarsj i seriefinalen mot KIL/Hemne tidligere i høst

TRENINGSSAMLINGER OG ADRESSACUP

Laget var forrige uke samlet til spillermøte for å legge føringene for sesongoppkjøringen. Det er lagt opp til treningssamlinger og treningskamper, og vi skal delta på Adressacup (tidl. Trøndersk mesterskap) som går over 3 helger i mars. Laget trener et par ganger i uka gjennom vinteren, og treningene alternerer med inne i Frøya storhall og ute i Hitra idrettspark. Slik ønsker vi å være godt forberedt når sesongen sparkes i gang i april 2023.

 

STADION VIDEREUTVIKLES

Dolmøy IL vil også gjennom vinteren fortsette arbeidet med å utvikle og vedlikeholde eget anlegg. Vi skal bl.a. gjøre ferdig ballfangernettene og utvide tribunen noe da speakerboden flyttes til motsatt side. Inne i klubbhuset ønsker vi å se på muligheter for å oppgradere både kiosk og garderober. I tillegg fortsetter vi arbeidet på matta med drenering. Investeringer og vedlikehold koster, og Dolmøy IL ønsker å rette en stor takk til alle våre gode sponsorer som gjør dette arbeidet mulig. Det betyr mye for både barneidrett og seniorfotballen! 

 

"BYLAG" OG STERKERE MOTSTAND MØTER OSS

Hvordan vil du oppsummere 2022, og hvilke tanker har laget om den kommende sesongen, lagkaptein Runar Olsen?

-Sesongen i år må vi si har vært godkjent, vi har til tider spilt god fotball og vist antydninger til at vi skal klare oss greit på et høyere nivå. Men vi har fortsatt mye å gå på, og det skal vi bruke tiden fremover på å få ut.

 

Motstanden neste år blir tøffere og vi møter bl.a. sterke 2'erlag som Tiller, Trygg/Lade og NTNUI. Hvordan skal vi forberede oss gjennom vinteren til å bite fra oss i 5. div?

 

-Vi har gjennomført et fint spillermøte. Her har vi satt opp en treningsplan som skal gjøre oss robuste nok til å henge med i 5 div. Og en ting er sikkert; ingen av oss går inn i neste kamp for å tape, så da får vi se hvor det bærer oss, avslutter Runar, som tror Dolmøya etablerer seg i 5. div. Hjemme på Dolmøya vet vi at vi er gode, så det blir en spennende sesong!

 

5. div avd 2 2023 består av Svorkmo, Selbu, Tiller 2, Rindal, Malvik, KIL/Hemne 2, Orkanger, NTNUI 2, Trygg/Lade 2, Utleira, Vestbyen og Dolmøy.

Spillermøte på Dolmsundet hotell - her legges slagplanen for 2023

Forrige
Forrige

Oppstartssamling fotball 2023

Neste
Neste

Barman skole skal bestå som en fullverdig 1-7. skole!