- Sett fram de fineste koppene og inviter hverandre inn

Sitatet kommer fra Kong Haralds nyttårstale med gode ønsker for 2022. Det betyr ikke nødvendigvis at vi må ha fine kopper å sette fram - men heller at vi finner fram åpenheten og gjestfriheten i oss selv. Med snart 2 år i pandemiens og restriksjonenes tegn tærer vi både på samhold og kameratskap, men også psykisk helse og ensomhet.


Vi håper 2022 blir året der vi fokuserer på å bry oss som hverandre, i større grad enn hvordan vi framstår på sosiale medier. Mobilen pusher influensere med perfekte fasader, jobber, hus, kropper og klær på oss 24/7 - vi henger oss på, og prøver å holde tritt. De fleste av oss klarer ikke å leve opp til dette forventningspresset, og vi mister mye på veien. Når vi oftere og oftere ser barn langt ned på barneskolen både på Snapchat og TikTok - hva er det vi lærer barna våre?

Dolmøy IL ser fram til 2022 med fortsatt fin aktivitet, både i allidrettsgruppa, barnefotball, barnehåndball og seniorfotball. Nytt av 2022 er et barnedisco-tilbud som vi starter opp med så fort koronarestriksjonene tillater det.


Dolmøy IL ønsker å skape gode møteplasser for barn og voksne, og vi tilbyr meningsfull skjermfri aktivitet.


2022 er Frivillighetens år. Dolmøy IL skal sammen med lag og organisasjoner i hele landet feire frivilligheten! Uten den stopper Norge opp. Uten frivillig innsats stopper også Dolmøy IL opp.

Får du spørsmål om å bidra i klubben - om det er som kioskvakt, dommer, trener, oppmann, på ryddedugnader, loddsalg - ber vi deg om å si ja, vær positiv til verv! Din entusiasme smitter over til både barn og voksne rundt deg.

PS: Går du med tanker eller gode ideer om ny aktivetet i regi av Dolmøy IL? Bingo? Turmarsj? Terrengløp? Andre aktiviteter? Idrettslaget har gode fasiliteter og et anlegg som kan brukes nær sagt året rundt. Ta kontakt med oss!

 

Godt nytt år!

Forrige
Forrige

Vinterferiedisco på Dolmøy stadion

Neste
Neste

Nyttårsball med disco!