Serieleder Orkanger møter Dolmøy IL lørdag - KAMPEN SPILLES I FRØYA STORHALL!

Sander Stadsvik feirer hattrick borte mot Rindal. Får vi se slike scener på Dolmøy stadion mot Orkanger førstkommende lørdag?

Sander Stadsvik feirer hattrick borte mot Rindal. Får vi se slike scener på Dolmøy stadion mot Orkanger førstkommende lørdag?


KAMPEN ER FLYTTET TIL FRØYA STORHALL - LØRDAG kl 14.00!

Ubeseiret og med 3 seire og 2 uavgjort hittil i sesongen er det en suveren serieleder Orkanger som gjester Dolmøya til helga. Tirsdag kveld slo de Glimt 3-1 på hjemmebane. Lørdag 25.9. kl 14.00 tar Dolmøy IL imot serielederen i Frøya storhall.

Mange viktige spillere ute

- Vi har flere nøkkelspillere som ikke kan stille i helga og vi jobbet lenge med Orkanger for å finne ny dato. Vi lyktes dessverre ikke å komme til enighet om ny dato for kampen. Gutta er likevel heltent på å gi Orkanger skikkelig motstand, og vi styrker kamptroppen dag for dag, sier Dolmøytrener Halvar Stadsvik.
Vi er inne i en god flyt og har med oss godfølelsen med 2 seire på rad med 1-3 mot KIL/Hemne og 2-7 nå sist mot Rindal.

Orkanger lover kamp til døren

Dolmoyil.no har snakket med OIF-trener Kenneth Sommervold før kampen.
- Vi har hørt at Dolmøy er et sterkt lag og mener vi kommer til Dolmøy stadion uten favorittstempel. Vi lover god underholdning og kamp til døren for 3 poeng! Vi prøvde så langt vi kunne å være med på å bytte kampdag, men med tanke på at vi også skal bemanne opp et 2’er-lag, samt bruke G16-spillere fra 2 lag så var det en vanskelig kabal å få til å gå opp denne gangen, sier Sommervold.


PGA NEDBØR OG MYE VANN PÅ DOLMØY STADION MÅ KAMPEN FLYTTES INN TIL FRØYA STORHALL - SPILLES SAMME TID LØRDAG 25. SEPT KL 14.00!

 
 

Forrige
Forrige

-Mangler litt presisjon

Neste
Neste

Målfest i Rindal!