Frøya ønsker å bli en del av Dolmøya (aprilspøk)

Dolmøy IL mot Frøya juni 2019

Dolmøy IL mot Frøya juni 2019

Dolmoyil.no erfarer i dag fra sentrale hold på Frøya at et stort flertall Frøyværinger rett og slett ønsker å bli Dolmøyværinger. Dette kom fram i dag da mange hadde fått med seg saken på Frøya.no om at «Dolmøya ønsker å bli en del av Frøya». Dette kunne vi rett og slett ikke tro på, og vi måtte undersøke saken nærmere. Kommentarene på facebooksiden til Frøya.no bekrefter langt på vei det vi har visst hele tiden:

Det er Frøya som ønsker å bli en del av Dolmøya!

Faksimile fra Frøya.nos facebookside

Den nye seniorsatsningen er en av grunnene

Mange vi har snakket med i dag oppgir den nye seniorsatsningen til Dolmøy IL som grunnen til at de ønsker «overgang». Vi har i dag også fått mange henvendelser fra spillere som ønsker overgang til Dolmøy IL. Samtidig ser vi mange nye innmeldinger i klubben fra personer med bosted på Frøya.

Overgangsansvarlig i Dolmøy IL, Odin Rømuld, har ikke i dag fått gjort noe annet enn å beklage og avslå forespørsler fra Frøyaspillere, da han er meget godt fornøyd med stallen fra før.
Selv om tilbakemeldingen ikke ble slik Frøyaspillerne håpet på, er det likevel håp om å oppleve god fotball også for frøyværingene. – Både Frøyaspillerne og frøyværinger ellers er hjertelig velkommen som tilskuere og supportere på hjemmekampene på Dolmøy stadion i år, avslutter Odin.

Dolmøya attraktivt også for Frøyabedrifter

Det nye industriområdet rett ved Frøyatunnelen (også kjent som Dolmøy-tunnelen) opplever også stor pågang fra Frøyabedrifter som ønsker å etablere seg der, og en av grunneierne Erik Knutshaug sier i en kort kommentar at mye av de ferdige arealene er allerede solgt, men at han nå ser på å regulere en større av del av området for å dekke den voksende etterspørselen fra Frøya.

- Etterspørselen er som forventet, sier Knutshaug. På Dolmøya har vi alle fasiliteter, bl.a. er beliggenheten svært sentral, og mange store næringsaktører er allerede etablert på Dolmøya. I tillegg er servicefunksjoner som butikk, mekaniske verksted, skipsverft og også eget fyrverkeiutsalg på plass.

Frøya.no beklager oppslaget

Dolmøyil.no har i dag vært i kontakt med redaksjonen i Frøya.no. Redaktøren sier i en kommentar at han nok var litt kjapp i avtrekkeren da han publiserte saken, og at han burde ha undersøkt bedre.
I dag er vi alle Dolmøyværinger, sier han.

Forrige
Forrige

Dolmøy på Orkanger-cup november 2019

Neste
Neste

God lagånd bekjemper korona-viruset