Dolmøy-TV: Mye bra spill, men knepent tap mot Hitra FK G19

Pep-talk i pausen: Trener Halvar Stadsvik, spillere Ole Magnus Meland, Runar Olsen, Henrik Lervik, Odin Rømuld, Christoffer Sandø, Vegard Holm, Tommy Meland, Kenneth Brenna m.fl.  Det holdt ikke helt inn i dag, men vi bygger videre - og tendensene e…

Pep-talk i pausen: Trener Halvar Stadsvik, spillere Ole Magnus Meland, Runar Olsen, Henrik Lervik, Odin Rømuld, Christoffer Sandø, Vegard Holm, Tommy Meland, Kenneth Brenna m.fl. Det holdt ikke helt inn i dag, men vi bygger videre - og tendensene er gode.

SE VIDEO NEDERST I ARTIKKELEN

DOLMØY-TV: Frøya storhall: Dolmøy IL - Hitra G19 1-4. 4x20 min.
Dolmøy-scoring av Christoffer Sandø

Til tider klassespill av gutta i Dolmøy IL, men det holdt ikke helt inn mot unge HFK-spillere.

- Slapp av, det er tidlig i pre-season og i sesongoppkjøringen, beroliger spillende trener Markus Stadsvik i en kommentar.

Dolmøyspiller ut med skade

Tarjei stygg smell

Midtveis i tredje omgang gikk det hardt for seg, og det smalt skikkelig mellom en HFK-spiller og Dolmøys Tarjei Sollie Sørensen. Tarjei ble liggende og ble båret av banen med en stygg smell i ansiktet.

Tarjei sier til DolmøyIL.no i kveld etter kampen at han er på bedringens vei, men er fremdeles litt rystet etter smellet. Leppa er stripset, og er så hoven at han ikke trenger noe botox med det første.

Gutta blødde for drakten i kveld!
God bedring til Tarjei!

 

Henrik Lervik og Odin Rømuld kommenterer kampen her

Tarjei i pausen

frispark med mur.jpg
pasning.JPG
Forrige
Forrige

Dolmøy IL klare til Nabeita cup 2020

Neste
Neste

Terminliste Dolmøy IL senior