- Brukte treningskampen godt

Odin Rømuld i fint driv. Foto: Dolmøy IL/Rokas Dragunas

Dolmøy IL – Frøya FK   3-3

Oppvisningskamp  på Dolmøy stadion - 26. juni 2021

  •  Målscorere DIL  Kristoffer Gaasø, Sander Stadsvik, Erlend Vitsø

  • Dagens Dolmøyspiller: Runar Olsen


En spennende kamp med nerve. Frøya åpnet med 0-1 etter bare kort tid, men hjemmelaget våknet og utlignet ved Kristoffer Gaasø ikke lenge etterpå.

 

Brukte treningskampen godt

- Førsteomgangen ser vi litt bort i fra, men spillet kom seg betraktelig utover kampen. Vi brukte kampen som en treningskamp, og kommer framover til å trene mer på angrepsfotball, sier Dolmøytrener Halvar Stadsvik.

- Samtidig er jeg positivt overrasket over kondisen til gutta, vi holdt godt og hadde bra trøkk helt inn. Nå ser vi oss om etter motstandere til flere treningskamper fram mot seriestart, avslutter Halvar.

 

Halvar med noen velvalgte ord til Erlend og Sander. Foto: Dolmøy IL/Rokas Dragunas


Vi har spurt noen av gutta hva de synes om kampen, stemningen i laget og om egen innsats:

Endre Antonsen synes det var en fest av en kamp! Gutta va skikkelig påskrudd! Litt nerver til å begynne med, men senka skuldrene etterhvert. Veldig artig å endelig kom i gang igjen! Egen innsats va ikke nå å skryte av, da strekken tok meg tidlig i første omgang. Skikkelig kult at så mang tok seg tid til å komme å se på, ble en bra åpning for Dolmøya sitt seniorlag. Upåklagelig vertskap som vanlig på Dolmsundet, det ble en skikkelig fest og en tung søndag.

Innmarsj til første hjemmekamp på Dolmøy stadion. Kaptein Runar Olsen leder an laget. Foto: Dolmøy IL/Rokas Dragunas

Tarjei Sollie Sørensen: Morsomt med lokalderby som første kamp etter en lang fotballpause. Synes vi løser oppgaven bra, og vi produserer mange fine sjanser fremover på banen. Henger litt bakpå de første 30, men ror oss godt inn igjen etter dette. Personlig synes jeg det var veldig gøy å spille for Dolmøy IL igjen, og innser at jeg nok må jobbe med kondisen fremover. Dolmøy stadion er en fantastisk fin stadion å spille fotball på. Morsomt med mye tilskuere og det var deilig å spille skikkelig fotball igjen.


Sindre Jamtøy: Syns vi spiller ganske bra, iallefall de 2 siste omgangene (det ble spilt 3x30). Bra både framover og bakover. Litt nerver som spiller inn i førsteomgangen, men når de har lagt seg synes jeg at det er veldig mye fin fotball. Egen innsats er helt grei, kjenner at det er lenge siden vi har spilt kamper og trent skikkelig, “så formen e itj tipp topp😂” Stemninga i laget er super. Vi må bare fortsett å trene sånn som vi har gjort, også bare bli mer samspil - vi e tross alt et nyoppstarta lag, å flere av spillerne har ikke spilt fotball på flere år.

_SVA2528.JPG

Takk til Frøya FK, kioskpersonell, parkeringsvakter, dommere, speaker, smittevernvakt og publikum - Vi gleder oss til flere hjemmekamper på Dolmøy stadion!

Forrige
Forrige

MOWI-cup 2021: Påmeldingen er åpnet!

Neste
Neste

Dolmøy ILs årsmelding for 2020