-Årsbeste!

Kruttsterke 7-0 mot tabelltoer Svorkmo/NOI på Dolmøy stadion, 9. okt 2021!

Dolmøy - Svorkmo/NOI 7-0

6. div - Dolmøy Stadion - 9. oktober 2021


- Glimrende laginnsats, årsbeste! sier seniorlagets toppscorer Sander Stadsvik etter den kruttsterke 7-0- seieren over Svorkmo/NOI 2 på Dolmøy stadion lørdag ettermiddag.

Matta holdt - ser fram til Frøyakampen

- Ut i fra det vi har hørt antok vi at Svorkmo var sterkere, men dette var overkjøring, sier en fornøyd Stadsvik Jr, som noterte seg for 1 mål i dag. -Matta holdt, men fikk en god del juling. Vi satser på finvær fram til Frøyakampen, vi har vel en uavgjort-kamp fra i sommer å gjøre opp for, avslutter Sander med et glimt i øyet.

Følger kampplan til punkt og prikke

- Vi hadde nok trodd at Svorkmo hadde mer å komme med, spesielt siden de spilte uavgjort mot Orkanger. Men dagens laginnsats var årsbeste. Gutta følger kampplan til punkt og prikke, og vi føler oss aldri truet av et litt tamt Svorkmo-lag, sier lagkaptein Runar Olsen.

- Vi drar nytte av banen i dag, selve gressmatta er veldig fin, men får seg en skikkelig omgang med juling i dag. Vi tror og håper at en holder til Frøyakampen lørdag 23. oktober, avslutter Runar.


Alle gir 100% i dag - og det vises på banen

Benjamin Strømsvik Strand

Benjamin Strømsvik Strand

Benjamin Strømsvik Strand kom som nykommer inn i Dolmøy IL i sommer. Vi spurte han hvordan han trives i klubben og på laget så langt.

- Laget og gutta tok meg utrolig godt i mot fra første stund, og det er et fantastisk samhold i laget som også vises på banen. I dag spiller vi utrolig godt, og alle gir 100%. Det vises på banen!
Vi spiller utrolig god angrepsfotball og holder det tett bakover. Kjempeinnsats fra gutta i dag!, sier Benjamin til dolmoyil.no etter kampen.

Lokalderby mot Frøya neste hjemmekamp lørdag 23. oktober

Nå venter Lensvik på bortebane torsdag kveld, før vi tar i mot Frøya til et spennende lokalderby hjemme på Dolmøy stadion, lørdag 23. oktober kl 14!


Bilder fra kampen - alle foto: Dolmøy IL

Forrige
Forrige

Fin borteseier mot Lensvik

Neste
Neste

Kampdag lør 9. okt kl 14: Svorkmo/NOI gjester Dolmøy stadion